Bedrijven

Funda in Business: 'Gemiddeld 250.000 bezoekers per maand'

Bedrijven

Wilt u actief betrokken zijn bij de verhuur of verkoop van uw bedrijfspand in samenspraak met de kwaliteit van een echte NVM makelaar? Wij kunnen u hierbij helpen.

Wij zorgen voor een plaatsing op Funda in Business en brengen uw bedrijfspand onder de aandacht van alle NVM – makelaars. Daarnaast kunnen wij een uitgebreide multimediacampagne voor u opzetten. U regelt zelf de bezichtigingen en onze makelaars doen de onderhandelingen. U betaalt geen courtage, zo kunt u duizenden euro’s aan makelaarskosten besparen. Meer informatie over onze werkwijze?

Tarieven

Transparante dienstverlening tegen vaste lage prijzen voor de geleverde dienst. Onze tarieven bestaan uit een eenmalig bedrag voor het basispakket vanaf € 495,- (excl. btw) en een maandelijkse bijdrage van € 69,- (excl. btw), voor het gebruik van de web-applicatie, het actueel houden van de objectpresentatie, ondersteuning bij- en het verwerken van e-mails, telefoongesprekken en biedingen. Uiteraard is het mogelijk om voor aanvullende diensten of een uitgebreide multimediacampagne te kiezen. 

Maandelijks opzegbaar

U kunt uw pand maandelijks uit de verhuur of verkoop halen zonder financiële gevolgen. U bent ons enkel de maandelijkse bijdrage van € 69,- (excl. btw) verschuldigd over de betreffende maand.

 

 

Inhoud basispakket

Plaatsing Funda 24/7 toegang tot account
Plaatsing op onze website Kadastraal onderzoek
Social Media Campagne Juridisch onderzoek
Te koop / te huur V-bord en poster Inpandige opname
Onderhandelingen door onze makelaars Professionele contactafwikkeling
Opmaak huur- of koopovereenkomst Vraagprijsadvies

 

Vraagprijs Huursom p.j. Basispakket Kosten p.m.
< € 500.000 < € 50.000 € 495,00 € 69,00
≥ € 500.000 ≥ € 50.000 € 595,00 € 69,00

Maandelijkse bedragen worden onbeperkt, afhankelijk van de verkoop, in rekening gebracht. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Klik hier voor aanvullende producten ter bevordering van uw verhuur en/of verkoop.

Partners en toeleveranciers