Bespaar op makelaarskosten

De Juiste Waarde, de online doe-het-samen NVM makelaar!

Steeds meer mensen overwegen om zelf een bedrijfspand of eigen huis te verkopen of te verhuren, zonder een traditionele makelaar in te schakelen. Wij begrijpen dit wel. Want waarom zijn de kosten die je betaalt aan een makelaar nog steeds zo hoog? Veel traditionele makelaars rekenen nog steeds een percentage van de huur- of koopopbrengst: de courtage.

Het traditionele makelaarsmodel past niet meer bij deze tijd. De Juiste Waarde, de online doe-het-samen NVM makelaar, maakt een einde aan het klassieke 'op courtage gebaseerde' makelaarsmodellen en introduceert doe-het-samen makelen.

Doe-het-samen makelen gaat uit van het principe dat u als verhuurder of verkoper zelf een hoop kunt regelen. U heeft veel kennis over uw pand of woning en daarnaast bent u enthousiast en gemotiveerd om snel te verhuren of verkopen.

U regelt zelf de afspraken en bezichtigingen en bespaart daarmee veel geld. Wij bieden alles wat u kunt verwachten van een NVM makelaar. Zelf verkopen of verhuren heeft veel voordelen:

 

   Geen courtage, veel geld besparen.

   Uw zaken eenvoudige online regelen.

   De regie in eigen handen houden.

   Alleen betalen voor wat u nodig heeft.

 

De Juiste Waarde is een vooruitstrevend marketing georiënteerd online NVM makelaarskantoor. Onze tarieven zijn buitengewoon laag ten opzichte van de reguliere tariefstelling als gevolg van verregaande automatisering, uw eigen inzet, lage kosten en scherpe inkopen. Dit alles doet niets af aan de kwaliteit en zorgvuldigheid die u mag verwachten van een NVM makelaarskantoor.
 

   Meest uitgebreide digitale presentatie en social media integratie.

   Eigen mobiele website per object.

   24/7 bereikbaar dossier, alles digitaal.

   Niet meer afhankelijk van agenda van de makelaar.

   Online bieden op objecten via de website.

   Beschikbaarheid makelaars en taxateurs tegen laag uurtarief.

   Landelijke dekking vanachter uw eigen computer, smartphone of tablet.
 

Partners en toeleveranciers