Buitenlands vastgoed

Adverteer uw buitenlands vastgoed op Funda met behulp van onze makelaars. Snel, professioneel en succesvol.

Buitenlands vastgoed

U heeft een woning in het buitenland en wilt deze op de Nederlandse markt brengen? Steeds vaker willen mensen buitenlands vastgoed verkopen of verhuren zonder een makelaar in te schakelen, om courtagekosten te besparen.

Buitenlandse woningen op Funda

Funda.nl is de best bezochte website als het gaat om vastgoed, maar wanneer u uw woning op Funda wilt plaatsen, kan dit alleen via een NVM gecertificeerde makelaar. Wij zijn de online NVM doe-het-samen makelaar en zetten uw buitenlandse woning voor u op Funda, zonder courtagekosten te berekenen. 

Via MijnJuisteWaarde meldt u uw buitenlandse woning eenvoudig aan en onderhoudt u gemakkelijk contact met potentiële kopers of huurders. U levert de benodigde gegevens aan en wij zorgen voor een goede online objectpresentatie. 

Tarieven

Wij bieden een standaard pakket tegen een vaste lage prijs. U betaalt bij ons alleen voor de diensten die u afneemt en wij rekenen geen courtage. Bij ons betaalt u slechts €99,- voor het basispakket (jaarlijks te verlengen) en een maandelijks bedrag van €29,50 voor de zichtbaarheid op Funda en het gebruik van onze online web-applicatie.

 

Inhoud basispakket

Plaatsing Funda 24/7 toegang tot account
Plaatsing op onze website Advertentiemogelijkheden
Professionele contactafwikkeling Opzeggen wanneer u wilt

 

Basispakket Kosten p.m.
€ 99,00 € 29,50

Maandelijkse bedragen worden onbeperkt, afhankelijk van de verkoop, in rekening gebracht. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Klik hier voor aanvullende producten ter bevordering van uw verhuur en/of verkoop.

Partners en toeleveranciers