Doe-het-samen makelen

Wij gaan als NVM makelaar samen met u aan de slag om uw object zo snel mogelijk te verkopen of verhuren, tegen een vaste lage prijs. “Samen staan we sterk” is ons motto. De Juiste Waarde zorgt voor o.a. de taxatie, juridische zaken, plaatsing op Funda en een uitgebreide promotie van uw pand. Zelf draagt u zorg voor de bezichtigingen.

Geen courtage, geld besparen
Welke diensten u ook bij ons afneemt, bij ons betaalt u geen courtage en dit betekent dat u veel geld bespaart. Wij werken met standaard (media)pakketten tegen vaste lage tarieven en indien gewenst bieden wij extra diensten tegen een vast tarief. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

Promotie: meer dan een verkoopbord & plaatsing op Funda
De tijd dat een makelaar uw woning op Funda zet, een verkoopbord plaatst en wacht tot er een telefoontje komt is voorbij. De ontwikkelingen gaan razendsnel en u heeft een enorme voorsprong wanneer u slim gebruik maakt van de huidige technologische mogelijkheden. Tegenwoordig is een effectieve online marketingstrategie noodzakelijk om zichtbaar en dus succesvol te zijn, ook bij het verkopen van een woning of een bedrijfspand.

 

 

Social media
Wij gaan mee met deze ontwikkelingen. Samen met u zorgen wij voor een zo hoog mogelijke plaatsing op Funda en daarnaast zichtbaarheid op het internet (Google, YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn en www.dejuistewaarde.nl). Dit doen wij door een uitgebreide multimediacampagne op te nemen in de pakketten die wij aanbieden.

MijnJuisteWaarde: Alles snel en gemakkelijk online regelen
Na aanmelding heeft u direct en 24/7 toegang tot onze gebruiksvriendelijke web-applicatie, uw digitale dossier. Deze applicatie functioneert als spin in het web voor klantcontacten, biedingen, bezichtigingen, agendabeheer en nog veel meer. U regelt dus alles snel en eenvoudig online.

Partners en toeleveranciers