Recreatiewoningen

Zelf uw recreatiewoning verhuren of verkopen? Onze makelaars helpen u bij een perfecte vermelding op Funda.

Recreatie vastgoed

U heeft een vakantiehuis die u zelf wilt verhuren of verkopen? Bij Dejuistewaarde.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn de online NVM doe-het-samen-makelaar en gaan direct met u aan de slag om uw recreatiewoning zo snel mogelijk te verhuren of verkopen.

Makelen

Wij bieden een alternatieve strategie dan die van de traditionele makelaar. Dit noemen wij doe-het-samen makelen. Wij zetten een kwalitatief hoogwaardige online presentatie neer, een sterke promotie in de vorm van een uitgebreide multimediacampagne. U regelt zelf de bezichtigingen en u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. U betaalt geen courtage en u kunt alles snel en eenvoudig online regelen. Meer informatie over makelen

Middels een prominente plaatsing op Funda en een intensieve media campagne, zal uw vakantiehuis velen views genereren en elke geïnteresseerde zal te woord gestaan worden door één van onze NVM makelaars. Tijdens het eerstelijns contact met de potentiële koper, zullen we waar mogelijk alle vragen beantwoorden en vervolgens uw contactgegevens verstrekken.

Tarieven

Wij bieden standaard pakketten tegen vaste lage tarieven. U betaalt bij ons alleen voor de diensten die u afneemt. Wij rekenen geen courtage. Onze tarieven bestaan uit een eenmalig bedrag voor het gekozen (media)pakket en een maandelijkse bijdrage voor het gebruik van de web-applicatie, het actueel houden van de objectpresentatie, ondersteuning bij- en het verwerken van e-mails, telefoongesprekken, biedingen en overig beheer.

Mogelijkheden

Wij leveren service op maat. Dit wil zeggen dat u zelf kunt beslissen welke onderdelen in het proces u voor eigen rekening neemt en wat u liever aan ons uitbesteedt. 


                                                                                       

Inhoud basispakket

Plaatsing Funda 24/7 toegang tot account
Plaatsing op onze website Kadastraal onderzoek
Social Media Campagne Juridisch onderzoek
Te koop / te huur V-bord en poster Inpandige opname
Onderhandelingen door onze makelaars Professionele contactafwikkeling
Opmaak huur- of koopovereenkomst Vraagprijsadvies

 

Vraagprijs Huursom p.j. Basispakket Kosten p.m.
< € 500.000 < € 50.000 € 495,00 € 69,00
≥ € 500.000 ≥ € 50.000 € 595,00 € 69,00

Maandelijkse bedragen worden onbeperkt, afhankelijk van de verkoop, in rekening gebracht. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Klik hier voor aanvullende producten ter bevordering van uw verhuur en/of verkoop.

Partners en toeleveranciers