Social media campagne

  Samen met u zorgen wij voor een gedegen Social Media campagne!

Het verhuren of verkopen van een object is al lang niet meer een kwestie van een bord in de tuin en een brochure. Promotie is een belangrijk begrip geworden binnen de makelaardij. Tegenwoordig is het belangrijk om objecten te plaatsen op de diverse internetsites, zoals Funda.nl, Dejuistewaarde.nl, Facebook, YouTube, Twitter, etc. Om uw object de best mogelijke social media campagne te kunnen geven, maken wij gebruik van RealSocial. Deze applicatie zorgt ervoor dat uw object wordt geplaatst op de diverse social media netwerken.

 

Er ontbreekt dan echter nog een belangrijk digitaal netwerk, namelijk uw eigen sociale netwerk. Wij, De Juiste Waarde, kunnen dit netwerk niet bereiken, maar u wel! De ervaring heeft geleerd dat uw eigen netwerk een interessant netwerk is met veel potentie. Op deze manier bereikt u een grotere doelgroep.

Kopers of huurders zijn vaak dichterbij dan u denkt, de meeste klanten bevinden zich vaak binnen 16 km van het object. De kans is groot dat vrienden van uw vrienden op zoek zijn naar een nieuwe woning en misschien wel de koper worden van uw woning.

Samen met u zorgen wij voor een gedegen Social Media campagne waarbij wij Funda.nl, Dejuistewaarde.nl, Facebook.nl, Twitter, YouTube en Linkedin gebruiken om uw object een prominente plaats te geven. 

 

Partners en toeleveranciers