Vastgoedrapportages, marktonderzoek & modelwaarden

De kracht van de kwaliteit van de door De Juiste Waarde uitgevoerde taxaties zit in de grootschalige analyse en dataverrijking van vastgoedinformatie. Als NVM lid heeft De Juiste Waarde toegang tot een van de grootste en voornaamste vastgoeddatabases van Nederland. Deze data gebruiken wij voor marktonderzoek. Buiten dat verrijken wij met data van bijvoorbeeld het Kadaster en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Daarom bent u voor vastgoeddata bij ons aan het juiste adres.

In samenwerking met diverse partners wordt ook op product of object niveau aanvullend vastgoeddata ingekocht. Hierdoor kunnen modelwaarden zorgvuldiger vast worden gesteld en kunnen rapportages beter gemotiveerd worden. Dit in de vorm van zowel data als geografische informatie.

Onze geautomatiseerde taxatie en marktinformatieproducten worden via verschillende kanalen aan consumenten online aangeboden.

Marktonderzoek voor projectontwikkelaars

Voor onder andere projectontwikkelaars verrichten de taxateurs van De Juiste Waarde marktonderzoek op verzoek. Veelal gaat dat om haalbaarheidsstudies van een nieuwbouwontwikkeling of een herontwikkeling. In een heel vroeg stadium (vaak nog voor de aankoop van het plan) geven wij betrouwbare marktinformatie over de toekomstig te realiseren verkoopprijzen. Uiteraard kunnen wij ook marktinformatie geven over huurprijzen van de gewenste ontwikkeling.

Maatwerk vastgoeddata op verzoek

Op verzoek genereren wij een rapportage/analyse van vastgoeddata dat aansluit bij uw casus. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudige rapportages zoals:

  • Alle verhuurde winkels in een straal van x meter om een bepaald adres;
  • Alle verkochte vrijstaande woningen in een bepaalde buurt;
  • Gerealiseerde huurprijzen per m2 van appartementen in een woonplaats;
  • Gemiddelde oppervlakten van verhuurde kantoorruimten op een bedrijventerrein.

Onze vastgoeddata analisten denken graag mee om een voor uw casus goed passende rapportage samen te stellen. Klik hier om een offerte voor een rapportage aan te vragen.

Vastgoeddata aanvragen

Via onderstaand formulier vraagt u vastgoeddata aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op met betrekking tot uw aanvraag.

Mocht u nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via 0800-8068 of mail naar info@dejuistewaarde.nl.