Doe-het-samen makelen

Zelf uw object verkopen of verhuren doet u samen met De Juiste Waarde!

Doe-het-samen makelen

Steeds meer mensen overwegen om zelf een bedrijfspand of eigen huis te verkopen of verhuren, zonder een traditionele makelaar in te schakelen. Wij begrijpen dit wel. Want waarom zijn de kosten die je betaalt aan een makelaar zo hoog? Veel traditionele makelaars rekenen nog een percentage van de huur- of koopopbrengst: courtage.

U heeft veel kennis over uw pand of woning en daarnaast bent u enthousiast en gemotiveerd om snel te verhuren of te verkopen. Het traditionele makelaarsmodel past niet meer bij deze tijd. De Juiste Waarde, de online doe-het-samen NVM makelaar, maakt een einde aan het klassieke 'op courtage gebaseerde' makelaarsmodel en introduceert het doe-het-samen makelen.

Doe-het-samen makelen gaat uit van het principe dat u als verhuurder of verkoper zelf een hoop kunt regelen. U heeft veel kennis over uw pand of woning en daarnaast bent u enthousiast en gemotiveerd om snel te verhuren of te verkopen.

U regelt zelf de bezichtigingen en bespaart daarmee veel geld. Wij bieden alles wat u kunt verwachten van een NVM makelaar. Zelf verkopen of verhuren heeft veel voordelen:


   Geen courtage, veel geld besparen

   Uw zaken eenvoudig online regelen

   De regie in eigen handen houden

   Alleen betalen voor wat u nodig heeft

 

>> Lees verder

 

 

Bedrijven                            Woningen

Recreatie                            Buitenlands vastgoed


Klik hier voor onze aanvullende producten ter bevordering van de verhuur/verkoop van uw object.

Partners en toeleveranciers