Woningen

Funda is dé huizensite van Nederland met meer dan 20 miljoen bezoeken per maand. In 5 stappen staat ook úw huis op Funda.

Woningen

U wilt zelf uw woning verhuren of verkopen op een zo effectief mogelijke manier? Bij dejuistewaarde.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn de online NVM doe-het-samen-makelaar en gaan direct met u aan de slag om uw woning zo snel mogelijk te verkopen of te verhuren.

Wij bieden een alternatieve strategie dan die van de traditionele makelaar. Dit noemen wij doe-het-samen makelen. Wij zetten een kwalitatief hoogwaardige online presentatie neer, een sterke promotie in de vorm van een uitgebreide multimediacampagne. U regelt zelf de bezichtigingen en u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. U betaalt geen courtage en u kunt alles snel en eenvoudig online regelen. Meer informatie over makelen.

Tarieven

Wij bieden standaard pakketten tegen vaste lage tarieven. U betaalt bij ons alleen voor de diensten die u afneemt. Wij rekenen geen courtage. Onze tarieven bestaan uit een eenmalig bedrag voor het gekozen (media)pakket en een maandelijkse bijdrage voor het gebruik van de web-applicatie, het actueel houden van de objectpresentatie, ondersteuning bij- en het verwerken van e-mails, telefoongesprekken en biedingen en overig beheer.

Mogelijkheden

Wij leveren service op maat. Dit wil zeggen dat u zelf kunt beslissen welke onderdelen in het proces u voor eigen rekening neemt, en wat u liever aan ons uitbesteedt. 
 

 

 

 

Inhoud basispakket

Plaatsing Funda 24/7 toegang tot account
Plaatsing op onze website Kadastraal onderzoek
Social Media Campagne Juridisch onderzoek
Te koop / te huur V-bord en poster Inpandige opname
Onderhandelingen door onze makelaars Professionele contactafwikkeling
Opmaak huur- of koopovereenkomst Vraagprijsadvies

 

Vraagprijs Huursom p.j. Basispakket Kosten p.m.
< € 500.000 < € 50.000 € 495,00 € 69,00
≥ € 500.000 ≥ € 50.000 € 595,00 € 69,00

Maandelijkse bedragen worden onbeperkt, afhankelijk van de verkoop, in rekening gebracht. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Klik hier voor aanvullende producten ter bevordering van uw verhuur en/of verkoop.

Partners en toeleveranciers