Contact

De klantenservice van De Juiste Waarde is geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur

Klantenservice

Heeft u een vraag of wilt u advies? Onze medewerkers staan u graag te woord.
De klantenservice van De Juiste Waarde is geopend op:

 

maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur

 

T: 0800 8068 (gratis)
E: info@dejuistewaarde.nl

 

De Juiste Waarde b.v.
Nieuwe Kade 16-A
6827 AB ARNHEM

 

KvK: 09219338
Contactformulier


* = verplichte velden

Over ons

De Juiste Waarde is een NVM makelaarskantoor en taxatiebureau met landelijke dekking. Al onze makelaars & taxateurs staan ingeschreven bij Stichting VastgoedCERT en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. We zijn een vastgoedmarketing gedreven organisatie waarbij wij voor u online een koppeling maken tussen vraag en uw aanbod.

Alle reguliere diensten zijn voor u beschikbaar via ons portaal alsmede een permanente inzage in uw dossier en de online prestaties van de uitingen.

Onze infodesk is permanent beschikbaar en alle online reacties kunnen direct naar uzelf worden doorgezet. Mocht u liever hebben dat één van onze makelaars dat voor u doet, geen probleem, alle diensten zijn voor een uiterst concurrerend uurtarief inzetbaar.

We beschikken over een enthousiast en gemotiveerd team waar vakkennis en E-marketing gecombineerd worden, hetgeen het verschil maakt in deze conjunctuur.

Onze missie

Transparante dienstverlening tegen vaste lage prijzen voor de geleverde dienst. De prijs die u betaald staat altijd in direct verband met het product of de dienst die wij leveren. Daarnaast is ook de combinatie tussen de kennis en motivatie van de klant en onze makelaars van belang om de verhuur of verkoop snel tot een succes te maken. Op deze wijze bereiken wij op een unieke manier een geweldig resultaat met voor de klant zeer lage kosten in verhouding tot de traditionele makelaardij.

Partners en toeleveranciers