Hoe werkt het een taxatieaanvraag?

 • Stap 1

  1. Taxatieaanvraag

  U kunt hier uw taxatieaanvraag doen. Aan de hand van uw gegevens neemt één van onze taxateurs contact met u op. Dit voor voor eventuele aanvullende informatie om de taxatie zo goed mogelijk voor te bereiden.

 • Stap 2

  2. Afspraak inplannen

  Één van onze onafhankelijke taxateurs neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. De taxateur zal overdag’s een afspraak met u inplannen. Gaat het om een NWWI taxatie voor de financiering van uw woning? Dan moet het adres binnen een straal van 20 km rondom Elst (GLD) liggen.

  Stap 2

 • Stap 3

  3. Inpandig opname

  Nadat u en de taxateur een geschikte datum hebben ingepland, komt de betreffende taxateur bij u langs om het object grondig inspecteren en fotograferen. Een inpandige opname duurt gemiddeld 30 minuten tot 1 uur.

 • Stap 4

  4. Taxatierapport

  De taxateur let o.a. op de ligging en omgeving van het huis, inhoud en oppervlakte. Verder let hij op de staat van het onderhoud, de energiezuinigheid en de functionaliteit van de indeling. Zijn bevindingen legt hij vervolgens vast in een rapport. U ontvangt het taxatierapport per e-mail, samen met de factuur.

  Stap 4